DPTP motor: ...
DPTP motor: ...
Neo-Geo.hu Hírek, Cikkek, Tesztek, Blog
Cikk
2013-11-12 19:38
don_peter
Írások: 6

Elkészült az új Hír/Cikk/Teszt/Blog rendszer.

Kéréseteknek eleget téve, egy újabb rendszerrel bővítettem az oldalt, hogy minél több szolgáltatást tudjatok igénybe venni. Mostantól aki szeretne Hírt, Cikket, Tesztet agy akár Blogbejegyzést készíteni annak lehetősége nyílik erre. Tapasztalatok alapján van igény az oldalon olyan folyamatosan frissülő írások közzétételének amely az oldal profiljához szorosan kapcsolódik, azonban egyéb más olyan témát is közzé lehet tenni amely esetleg a most elkészült rendszer továbbfejlesztését is eredményezheti.


Robbantott nézet

A rendszer jelenleg 4 téma szerint van kategorizálva: Hír, Cikk, Teszt, Blog.

Bármelyik témában tett bejegyzést lehetőség van megosztani barátainkkal, ismerőseinkkel a Facebook-on, erre a bejegyzés végén látható "Megosztás" gomb szolgál. A bejegyzésekhez hozzászólás tehető, így megoszthatjuk véleményünket, álláspontunkat a témával kapcsolatban. Bejegyzést csak abban az esetben van lehetőség írni és közzétenni, ha arra felhasználói jogosultságot kérünk és kapunk. Jelenleg ilyen jogosultsága még senkinek sincs. Ez a rendszer az oldal egyik meghatározó eleme lesz, így csak is minőségi és minden szentpontból megfelelő bejegyzések kerülnek aktiválásra. Apropó aktiválás: Minden bejegyzést, melyet az arra jogosult feltölt, egy Adminisztrátornak kell ellenőrizni és ha, mindent rendben talál aktiválja azt. A feltöltött és még inaktív bejegyzést 60percig van lehetősége szerkeszteni az arra jogosultnak.

Így első nekifutásra ennyi is lenne az első bejegyzés melyet hamar aktiválok is :D Remélem elnyeri tetszéseteket és lesz majd sok minőségi munka, melyek emelik majd az oldal minőségét.

A neo-geo.hu legyen veled!
don_peter

DPTP motor: GDPR infomráció!
2018 Május 25.-től hatályba lépett adatvédelmi szabályzatról itt olvashatsz bővebben: Adatvédelmi tájékoztató
Az oldal további használatához el kell olvasnod és fogadnod az adatvédelmi és cookie-k használatával kapcsolatos tájékoztatonkat.

Elfoadom!
Nem fogadom el!